Asigurare de bunuri pe timpul trasportului

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului (CARGO)

Asigurarea bunurilor pe timpul transportului se adreseaza companiilor producatoare de bunuri (producatorilor); exportatorilor, importatorilor; altor companii ce presteaza servicii pentru acestea (case de expeditii, distribuitori etc). Se poate incheia de catre proprietarii bunurilor transportate. Este un produs flexibil care permite asigurarea bunurilor care fac obiectul transportului, inclusiv cheltuielile de transport, vamale, precum si alte cheltuieli asemanatoare.

In timpul unui transport se pot intampla diverse evenimente neplacute. Bunurile si marfurile tale sau ale clientilor tai pot fi avariate, distruse sau chiar furate. O decizie gresita sau neglijenta poate fi cauza principalelor pierderi financiare importante. Cu toate acestea, erorile sunt umane si imprevizibile si trebuie sa existe o posibilitate de a preveni orice astfel de neplaceri.

Beneficii

Poti incheia o asigurare CARGO atat pentru bunurile si marfurile care iti apartin, indiferent cum se efectueaza transportul – cu vehicule proprii sau inchiriate, precum si pentru bunurile si marfurile apartinand clientilor tai pentru care tu efectuezi sau organizezi transportul.

Bunurile si marfurile transportate sunt asigurate pe perioada transportului terestru, naval, maritim sau pe calea aerului, precum si, in functie de tipul transportului si de optiunea ta, pe timpul transbordarii, al incarcarii/descarcarii sau al depozitarii, precum si pentru riscurile speciale (razboi si greve).

Mai mult, poti incheia asigurarea pentru un transport determinat sau pentru o anumita perioada de timp.

In functie de tipul de marfa si de necesitatea de protectie, puteti alege urmatoarele tipuri de acoperiri pentru asigurarile de bunuri si marfuri:

  • Toate riscurile, mai putin excluderile specifice (cum ar fi pierderea uzuala, intarzieri, ambalarea insuficienta sau necorespunzatoare etc.);
  • Pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de: incendiu sau explozie; esuarea, scufundare sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunea sau contactul navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta; sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea sau luarea de valuri peste bord, patrunderea apei de mare, lac sau rau in nava, ambarcatiune, cala, mijloc de transport, container sau locul de depozitare; dauna totala pentru orice colet pierdut peste bord sau cazut in timpul incarcarii sau descarcarii pe si de pe nava sau ambarcatiune;
  • Pierderea sau avarierea bunurilor asigurate cauzate de: incendiu sau explozie; esuarea, scufundarea sau rasturnarea navei sau ambarcatiunii; rasturnarea sau deraierea mijlocului de transport terestru; coliziunii sau contactului navei, ambarcatiunii sau mijlocului de transport cu orice obiect exterior, altul decat apa; descarcarea bunurilor intr-un port de refugiu in caz de pericol/urgenta; sacrificiul in cazul avariei comune; aruncarea peste bord.

Cum Comand?

Daca vrei sa primesti acum Oferta TA personalizata completeaza acum formularul de mai jos!

*Aici gasesti mai multe detalii despre Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies.

Formular de Contact

[wpforms id=”431″]

 

Cart
Your cart is currently empty.