Asigurare de Raspundere Civila Profesionala

Asigurare de Raspundere Civila Profesionala

Despre Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala

 

Aceasta polita, cunoscuta si sub denumirea de asigurare de malpraxis, are ca scop despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei.

Stim cu totii ca numai cine nu munceste, nu greseste. Sa inveti din greseli inseamna sa progresezi profesional dar inseamna, totodata, sa suporti consecintele acestor greseli.

Noi intelegem cat de costisitoare poate fi plata prejudiciilor create neintentionat. Stim ca acoperirea acestor prejudicii iti poate afecta serios bugetul si planurile de dezvoltare a activitatii. De aceea, venim in sprijinul tau cu o solutie de protectie financiara pentru cazurile in care trebuie acoperite prejudiciile cauzate clientilor tai – asigurarea de raspundere civila profesionala.

 

Asigurarea este un instrument foarte util in domenii in care practicantii unor profesii ofera consultanta sau presteaza un serviciu specializat: constructori, arhitecti, notari, avocati, medici, farmacisti, contabili, cadre didactice, brokeri, interpreti si traducatori, operatori si agenti autorizati sa inscrie avize de garantie in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.

Acestia pot, prin eroare, neglijenta, omitere, sau orice culpa proprie sa aduca prejudicii fie clientilor, fie unor terti.

Asigurarea de raspundere civila profesionala acopera:

  • costurile cu acoperirea prejudiciilor  
  • cheltuielile de judecata, daca pentru solutionarea cererii de despagubire s-a apelat la instante judecatoresti

Obtineti acum Oferta Personalizata

Contacteaza unul din specialistii nostri in Asigurari si obtineti Oferta personalizata pentru Asigurarea ta de Raspundere Civila Profesionala!

Telefon:  0771 074 840; 0771 078 464;

E-mail: office@expertdoc.ro

 

Formular de Contact

 

Cart
Your cart is currently empty.