Asigurare de Calatorie

Asigurare de Calatorie

Calatoria cu Expert Doc

 

Sigur ai spus si tu cel putin o data ca „ nu mi se poate intampla mie!“ si, chiar daca nimanui nu-i place sa se gandeasca la ce-i mai rau atunci cand porneste la drum, este important sa ai totul asigurat pentru a te bucura pe deplin de Calatorie.

De ce ai nevoie de o asigurare de calatorie?

Costurile serviciilor medicale in strainatate pot depasi cu usurinta zeci de mii de euro. Cu siguranta nimeni nu-si doreste sa plateasca o suma astronomica din buzunarul propriu. Iar daca bagajul iti este pierdut, zborul intarziat sau calatoria trebuie intrerupta, poti primi despagubiri de la Societatea de Asigurari.

De aceea, in momentul in care pleci intr-o calatorie, chiar daca vorbim despre un city break, o vacanta in toata regula sau o calatorie de afaceri, este important sa ai o asigurare de calitate. Iar inainte de a cumpara o asigurare de calatorie trebuie sa te informezi corespunzator.

Ce asigurare de calatorie alegi?

Preturile asigurarilor de calatorie variaza in functie de tipul politei (poti alege intre o asigurare medicala cu sau fara acoperire in caz de pierdere a bagajului, o polita care include sporturi extreme , etc.), durata calatoriei si destinatia (exista si destinatii unde, din cauza conflictelor armate existente, nu se pot incheia asigurari, ca de exemplu Irak, Afganistan, Siria sau Liban). – Verificati in permanenta alertele de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe

 

In functie de suma pe care o platesti pentru polita de asigurare ai mai multe sau mai putine beneficii incluse. Inainte de a cumpara o asigurare de calatorie fii foarte atent la sumele decontate pentru servicii (in general, politele mai ieftine asigura o suma fixa pentru diverse servicii, care, de cele mai multe ori, nu acopera in totalitate cheltuielile si risti sa te trezesti ca trebuie sa scoti din buzunar o suma considerabila pentru a acoperi diferenta).

Spre exemplu, asigurarile Premium acopera pe langa riscurile de baza si o serie de riscuri suplimentare ( in cazul anularii calatoriei ca urmare a unor evenimente neprevazute, intarzierea, pierderea ori deteriorarea bagajelor, intreruperea calatoriei), dar acopera si riscuri speciale (falimentul companiilor aeriene, servicii necorespunzatoare la bordul avionului sau anularea zborurilor de legatura). Pe langa suma asigurata (pana la 50.000 de euroun mare avantaj al acestui tip de asigurare este decontarea directa a cheltuielilor medicale, astfel ca nu trebuie sa platesti tu serviciile ca mai apoi sa iti fie decontate de firma de asigurari ci acestea sunt platite direct de catre companie.

La ce trebuie sa fii atent inainte de achizitionarea unei Asigurari de Calatorie

Alege o companie recunoscuta pe piata pentru calitatea serviciilor, plata la timp a daunelor si indicele de satisfactie a clientilor. Citeste cu mare atentie serviciile incluse in polita, dar mai ales excluderile, care nu sunt acoperire (de exemplu, alpinismul, skydiving-ul sau bungee-jumping-ul sunt considerate sporturi periculoase si nu sunt acoperite de polita de asigurare Standard).

Pentru pasionatii de sporturi extreme exista asigurari speciale, cu acoperire pentru toate sporturile de aventura. Suma asigurata este mai mare, iar in polita sunt incluse si cheltuielile cu transportul de la locul evenimentului pana la cea mai apropiata unitate medicala. Bineinteles, si creste si costul asigurarii.

Asigurarea de calatorie include si pierderea bagajului?

Desi compania aeriana este vinovata in cazul intarzierii sau pierderii bagajului tau, daca aceasta nu iti ofera despagubiri, le poti primi de la compania de asigurari. Este foarte important sa specifici inainte de a cumpara polita, ca vrei ca bagajul tau sa fie asigurat; in majoritatea cazurilor, asigurarile standard nu contin aceasta optiune.

 

 

Cum Comand?

Contacteaza unul din specialistii nostri in Asigurari pentru a intra in posesia Ofertei tale personalizate de Asigurare de Calatorie. Iti garantam cel mai mic pret de pe piata, cele mai multe conditii de Asigurare, si Asistenta Telefonica 24/7 pe perioada calatoriei tale.

Telefon: 0771 074 840; 0771 078 464

E-mail: office@expertdoc.ro

Pagina Contact

 

FORMULAR DE CONTACT

 

Cart
Your cart is currently empty.